Moj Status

Dobrodošao na "100% Zabava" Forum!
Da bi učestvovao u diskusijama moraš se Registrovati. Ako si već registrovan Prijavi se. Sada je 06. sep. 2010, 10:16

Status Foruma

Na forumu imamo Tema: 2.623, Poruka: 129.396, Članova: 14.648
Možeš pogledati Aktivne Teme, pronaći druge Članove, Pretražiti forum, potražiti Pomoć ili kontaktirati Administratora.
Napiši novu temu   Odgovori na poruku

Metal muzzika

Pogledaj profil korisnika Pošalji Privatnu Poruku Pošalji email
Poslato: 23. mar. 2010, 09:15 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
terasbetoni4ever
Član

Registrovan: 05. mar. 2009.
Da Vas cujem.......Omiljene grupe, albumi, pesme, koncerti,napijanja......ali samo u okviru metala..... veliki osmeh pijan

*SLIPKNOT FOREVER!!!!!*
Pogledaj profil korisnika Pošalji Privatnu Poruku Pošalji email MSN Messenger
Poslato: 23. mar. 2010, 09:58 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
heart-broken
Urednik

Registrovan: 12. avg. 2006.
trenutno nemam ništa što bi mogao nazvati omiljenim.
ali grupe koje u mom srcu definitivno neće zamrijeti su Element Eighty, Grade 8, Taproot, Static-X, Ünloco.
Vjerujem da nisi čuo za sve belji se
Pogledaj profil korisnika Pošalji Privatnu Poruku Pošalji email MSN Messenger
Poslato: 23. mar. 2010, 10:00 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
heart-broken
Urednik

Registrovan: 12. avg. 2006.
Zaboravio sam dodati Dry Kill Logic (ova s mog avatara) zao
Pogledaj profil korisnika Pošalji Privatnu Poruku Pošalji email
Poslato: 23. mar. 2010, 12:42 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
terasbetoni4ever
Član

heart-broken :
trenutno nemam ništa što bi mogao nazvati omiljenim.
ali grupe koje u mom srcu definitivno neće zamrijeti su Element Eighty, Grade 8, Taproot, Static-X, Ünloco.
Vjerujem da nisi čuo za sve belji se

Lepo, lepo.......znam samo za Static-X, jer ih ja takodje obozavam!
Ah, da, ja sam zensko, pa za ostale nisam cuLA....osmeh

*SLIPKNOT FOREVER!!!!!*
Pogledaj profil korisnika Pošalji Privatnu Poruku
Poslato: 23. mar. 2010, 18:06 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
Krčmar Pijani
Član

Registrovan: 29. mar. 2008.

Hoho, tema za mene! veliki osmeh Definitivno najbolji koncert na kom sam do sada je bio Rammstein pre tri dana, koncert je bio apsolutno fantastičan, bio sam u drugom i redu i uhvatio Kruspeovu trzalicu, skuvao se od bacača plamena i solidno promukao. Stvarno za svojih 20 godina ne pamtim da sam se tako proveo. veliki osmeh

A sad što se metala generalno tiče... Omiljenih bendova ima puno, teško mi je da se odlučim, stvarno. veliki osmeh

Samo neki od bendova koje volim koji prvi padaju na pamet : Mastodon, Opeth, Slayer, Porcupine Tree, Electric Wizard, Black Sabbath, Strapping Young Lad, Kyuss, Atheist, Cynic, Mr. Bungle, Death, Candlemass, Anaal Nathrakh, Faith No More, Immortal, Metallica, KoRn, Acid Witch, Tankard, Red Fang, High On Fire, Paths Of Possession, Katatonia, Rammstein, Kamelot, Celtic Frost, Otep, Baroness, Grand Magus, House Of Broken Promises, Bongzilla, Acid King, Old Man's Child, Sleep... Još puno puno stvari... veliki osmeh

Uglavnom slušam progressive/stoner/death/thrash
/doom, mada sam otvoren i za druge stvari. Što se žanrova tiče stvarno nemam predrasude, tako da je sve otvoreno, spreman sam da prihvatam i dajem predloge. veliki osmeh
Poslato: 23. mar. 2010, 18:56 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
Sheena Ramone (ban)
Član

Registrovan: 13. sep. 2007.

Krčmar Pijani :
Hoho, tema za mene! veliki osmeh Definitivno najbolji koncert na kom sam do sada je bio Rammstein pre tri dana, koncert je bio apsolutno fantastičan, bio sam u drugom i redu i uhvatio Kruspeovu trzalicu, skuvao se od bacača plamena i solidno promukao. Stvarno za svojih 20 godina ne pamtim da sam se tako proveo. veliki osmeh

A sad što se metala generalno tiče... Omiljenih bendova ima puno, teško mi je da se odlučim, stvarno. veliki osmeh

Samo neki od bendova koje volim koji prvi padaju na pamet : Mastodon, Opeth, Slayer, Porcupine Tree, Electric Wizard, Black Sabbath, Strapping Young Lad, Kyuss, Atheist, Cynic, Mr. Bungle, Death, Candlemass, Anaal Nathrakh, Faith No More, Immortal, Metallica, KoRn, Acid Witch, Tankard, Red Fang, High On Fire, Paths Of Possession, Katatonia, Rammstein, Kamelot, Celtic Frost, Otep, Baroness, Grand Magus, House Of Broken Promises, Bongzilla, Acid King, Old Man's Child, Sleep... Još puno puno stvari... veliki osmeh

/doom, mada sam otvoren i za druge stvari. Što se žanrova tiče stvarno nemam predrasude, tako da je sve otvoreno, spreman sam da prihvatam i dajem predloge. veliki osmeh

Kokosko plače plače plače
Poslato: 23. mar. 2010, 20:13 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
G@VR@N (ban)
Član

Registrovan: 24. jul. 2008.

Krčmar Pijani :

zomg sto ne rece da ides ja se mislim ocu ici, necu ici i na kraju ne ode nesiguran
Poslato: 17. jun. 2010, 14:28 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
Wutrinka Wutric
Član

Registrovan: 02. maj. 2010.
Konachno tema za mene xexe
E ovako shto se tiche koncerata i svirki.... Poshto ja nisam do sad bila ni na jednom koncertu,nego se vucaram po svirkama,najbolja svirka mi je bila pre neki dan kod chika Zdenka u MZ,to je pab u zajecharu gde se odrzavaju svirke.... I tako krenem ja sa drugaricom na svirku,usput srele par ortaka koji kod sebe,ko po obichaju,imali neku rakiju,cugnule malo sa njima i tako sretale ljude sve do mz-a.... Kad smo stigle u mz,svirka vec pochela,svirali neki zajecarski bendovi i josh neki al nmg se setim,mnogo sam bila janpi veliki osmeh....i tako nas dve ko po obichaju zickale pare za pivo,ja skupila po prilichno kesha,al jbg nisam mogla sve da popijem jer nisam imala mesta pa reko ajd idem da probam da peglam da oslobodim mesto za josh piva....Ma da predjem na stvar xDDD.... Odem ja u wc,pogledam u onu wc sholju i tu pochnem da se bijem sa njom,msm prva pochela,skochila na mene....pobi se ja tu sa njom,odvuche se nekako nazad na svirku...dalje se ne secam,al znam da sam ujutru imala modro koleno i oko,izgreban lakat i td...kad malo bolje razmislim logichnije mi je da sam se ja tolkoooo odrala pa sam se bacila na nju chisto da budem sigurna da necu promashim...ebem li ga......
Poslato: 17. jun. 2010, 15:31 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
terasbetoni4ever
Član

Wutrinka Wutric :
E ovako shto se tiche koncerata i svirki.... Poshto ja nisam do sad bila ni na jednom koncertu,nego se vucaram po svirkama,najbolja svirka mi je bila pre neki dan kod chika Zdenka u MZ,to je pab u zajecharu gde se odrzavaju svirke.... I tako krenem ja sa drugaricom na svirku,usput srele par ortaka koji kod sebe,ko po obichaju,imali neku rakiju,cugnule malo sa njima i tako sretale ljude sve do mz-a.... Kad smo stigle u mz,svirka vec pochela,svirali neki zajecarski bendovi i josh neki al nmg se setim,mnogo sam bila janpi veliki osmeh....i tako nas dve ko po obichaju zickale pare za pivo,ja skupila po prilichno kesha,al jbg nisam mogla sve da popijem jer nisam imala mesta pa reko ajd idem da probam da peglam da oslobodim mesto za josh piva....Ma da predjem na stvar xDDD.... Odem ja u wc,pogledam u onu wc sholju i tu pochnem da se bijem sa njom,msm prva pochela,skochila na mene....pobi se ja tu sa njom,odvuche se nekako nazad na svirku...dalje se ne secam,al znam da sam ujutru imala modro koleno i oko,izgreban lakat i td...kad malo bolje razmislim logichnije mi je da sam se ja tolkoooo odrala pa sam se bacila na nju chisto da budem sigurna da necu promashim...ebem li ga......

Buahahahahahhahahahaha.........
..auuuuuuuuu rodjo al' si ti u'vatila "ritam".....xDDDDDD

*SLIPKNOT FOREVER!!!!!*
Poslato: 17. jun. 2010, 18:24 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
Bartimej
Član

Registrovan: 12. maj. 2010.

Nije ova likuša baš čista izgleda.
Poslato: 01. jul. 2010, 13:11 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
Wutrinka Wutric
Član

Ups ahahhahahahahahahahaha smeje se naglas smeje se naglas smeje se naglas smeje se naglas smeje se naglas smeje se naglas
Poslato: 01. jul. 2010, 13:14 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
Wutrinka Wutric
Član

terasbetoni4ever :
Wutrinka Wutric :

Buahahahahahhahahahaha.........

..auuuuuuuuu rodjo al' si ti u'vatila "ritam".....xDDDDDD

Jbg,ne deshava se chesto da se odnesem tolko,al kad se desi xDDD
Poslato: 01. jul. 2010, 14:33 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
terasbetoni4ever
Član

Hihihihihihihi.......pa nisi jedina....xDDDD

*SLIPKNOT FOREVER!!!!!*
Poslato: 07. jul. 2010, 18:02 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
Wutrinka Wutric
Član

Pa ono kako veliki osmeh veliki osmeh veliki osmeh

Akcija

Stranica 1 od 1

Sva vremena su GMT + 1 sat
Ne možeš pisati nove teme u ovom forumu
Ne možeš odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možeš menjati svoje poruke u ovom forumu
Ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu
Ne možeš glasati u ovom forumu

100% Zabava: Sadržaj: Servisi: Sa foruma: Naši prijatelji:

Uslovi korišćenja
Zaštita privatnosti
Vicevi
Jeste li znali da...
Zanimljive vesti
Video klipovi
Smešni tekstovi
Lude ankete
Pošalji vic
Pošalji video klip
Sadržaj na email
Za webmastere
Ne mogu da smuvam devo...
Smallville
Prijateljstvo nakon lj...
Mamin sin
Zanimljivi sajtovi
YU Portal
Svet Plus
Vojvodina Cafe
Girls on wallpapers
Men on wallpapers

Copyright © 100% Zabava 2010. Sva prava zadržana.