|
Muzika i alkohol |
  |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 25. avg. 2006, 13:37
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
Ded Kenedi Član
Registrovan: 25. avg. 2006. Poruke: 46
|
| Taca : | Zasto mladi danas ne mogu da se opuste uz svoju omiljenu pesmu ako ne konzumiraju alkohol???Mnogi ljudi oko mene koji imaju 18 pa nadalje su pobornici alkohola i smatraju to dijelom uzivanja u muzici....Sto je meni bed...I rokeri i narodnjaci..Nije valjda da ih toliko dira u dusu Ironicno,cure vise od muskaraca piju...recimo da idu muskim stopama!!! |
Ti mora da si pisala ovo u veoma pijanom stanju.
Pricash gluposti.
DRINKIN' BEER ON A HOT SUN
I FOUGHT THE LAW AND I WON _________________ Give me a tuth
I'll sell you my soul
Pull my strings and i'll go far
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 28. avg. 2006, 04:20
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
marko_beli Urednik
Registrovan: 22. jul. 2006. Poruke: 466 Lokacija: Beograd
|
| Olja : | | Pa red je da se neshto popije kad idesh u provod!Ja sledim pravilo:Pij koliko hocesh,ali dodji kuci trezan!!!Chisto da se ne bi desile nezheljene posledice. |
 _________________ http://s3.ba.gladiatus.org/gam...
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 17. mar. 2007, 12:48
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
Thyme Urednica
 Registrovan: 11. mar. 2007. Poruke: 5027 Lokacija: ~My Dimension~
|
Uz svoju omiljenupesmu se treba otkaciti, a ne napiti.Samo kada je zurka dosadna mozes da se jache napijesh...Olja je upravu...
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 05. apr. 2009, 02:09
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
This_Secret_Ninja Član
 Registrovan: 31. mar. 2009. Poruke: 49
|
| Citat: | | Zasto mladi danas ne mogu da se opuste uz svoju omiljenu pesmu ako ne konzumiraju alkohol??? |
Pošto sam straightXedge, a imam i nekoliko sXe prijatelja koji se žešće otkače kad čuju svoje omiljene tonove, moram da kažem da ovo NIJE tačno...bar ne u SVIM slučajevima.
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 05. apr. 2009, 13:54
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
Krčmar Pijani Član
Registrovan: 29. mar. 2008. Poruke: 5038
|
| This_Secret_Ninja : | | Citat: | | Zasto mladi danas ne mogu da se opuste uz svoju omiljenu pesmu ako ne konzumiraju alkohol??? |
Pošto sam straightXedge, a imam i nekoliko sXe prijatelja koji se žešće otkače kad čuju svoje omiljene tonove, moram da kažem da ovo NIJE tačno...bar ne u SVIM slučajevima. |
Hehe, moj nick govori da sam daleko od straight edge kulture, ali to definitivno ne znači da ne mogu da uživam u muzici bez alkohola. Jedina razlika je što utiče na vrstu muzike koja mi odgovara u datom trenutku. Obično slušam death/tharsh, ali pod gasom mi puno više prija stoner rock/metal, psychodelic rock, progressive rock/metal, heavy metal, classic rock, dakle uglavnom nešto malo sporije sa više teksture. I da, kontam da si starija od nas ovde, pa ti stoga čestitam što si dosledna svojim uverenjima, meni nema ništa jadnije od devojaka koje nemaju ni 15 godina a nazivaju se straight edge i stavljaju nickove u xove, samo jer je to trend (sad je deathcore najnovija fora), a već prvom prilikom batale svoje ubeđenje. Ja alkohol volim i nije mi nimalo stran, i uvek pozitivno deluje na moje raspoloženje, ali sam sasvim sposoban da uživam i bez njega.
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 07. apr. 2009, 23:34
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
This_Secret_Ninja Član
 Registrovan: 31. mar. 2009. Poruke: 49
|
| Krčmar Pijani : | | ....I da, kontam da si starija od nas ovde, pa ti stoga čestitam što si dosledna svojim uverenjima, meni nema ništa jadnije od devojaka koje nemaju ni 15 godina a nazivaju se straight edge i stavljaju nickove u xove, samo jer je to trend.... |
Jeste, tako se uglavnom ponašaju devojčurci ispod 15 godina, koji i nemaju mnogo pojma šta je sXe, a iskreno ih i ne zanima...Deluje jadno nama, ali ko da ih krivi - u tom preiodu života je deci najvažnije da furaju neki fazon i da budu "u trendu". Nezgodno je kad se neko (dosta) stariji od 15 godina tripuje da je sXe, a voli flašu i pljugu...
Imam 22 godine. Nisam sigurna koliki je starosni prosek ovde na forumu.
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 08. apr. 2009, 15:46
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
Krčmar Pijani Član
Registrovan: 29. mar. 2008. Poruke: 5038
|
| This_Secret_Ninja : | | Krčmar Pijani : | | ....I da, kontam da si starija od nas ovde, pa ti stoga čestitam što si dosledna svojim uverenjima, meni nema ništa jadnije od devojaka koje nemaju ni 15 godina a nazivaju se straight edge i stavljaju nickove u xove, samo jer je to trend.... |
Jeste, tako se uglavnom ponašaju devojčurci ispod 15 godina, koji i nemaju mnogo pojma šta je sXe, a iskreno ih i ne zanima...Deluje jadno nama, ali ko da ih krivi - u tom preiodu života je deci najvažnije da furaju neki fazon i da budu "u trendu". Nezgodno je kad se neko (dosta) stariji od 15 godina tripuje da je sXe, a voli flašu i pljugu...
Imam 22 godine. Nisam sigurna koliki je starosni prosek ovde na forumu.  |
Slažemo se skroz.
Što je godina tiče, ja sam ovde najstariji posle tebe, punim 20 ove godine, a ostali su par godina mlađi. Uglavnom se većina starijih članova razbežala, nažalost.
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 01. jul. 2010, 21:19
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
Wutrinka Wutric Član
 Registrovan: 02. maj. 2010. Poruke: 47 Lokacija: Negotin
|
| Krčmar Pijani : | This_Secret_N
inja : | | Krčmar Pijani : | | ....I da, kontam da si starija od nas ovde, pa ti stoga čestitam što si dosledna svojim uverenjima, meni nema ništa jadnije od devojaka koje nemaju ni 15 godina a nazivaju se straight edge i stavljaju nickove u xove, samo jer je to trend.... |
Imam 22 godine. Nisam sigurna koliki je starosni prosek ovde na forumu.  |
Slažemo se skroz.
Što je godina tiče, ja sam ovde najstariji posle tebe, punim 20 ove godine, a ostali su par godina mlađi. Uglavnom se većina starijih članova razbežala, nažalost.  |
E ljudi ja iskreno mislim da to sa godinama nema nikakve veze,msm bitno je da je nama ok,a sad ko kolko ima godina....Dobro ovi shto su malo stariji,a ponashaju se ko deca to je njihov problem... A shto se tiche grupe msm da kad se spoje 2 savrshenstva (muzika+alkohol) onda je mnogooo bolji trip..... _________________ Don't let yourself get trapped in a misery of your own making. Your pain is self chosen....
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica 2 od 2 Navigacija: <<<nazad 1 2