|
DEKORACIJA I UKRASI ZA VENCANJE |
  |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 05. maj. 2010, 13:38
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
Katarinas Član
Registrovan: 05. maj. 2010. Poruke: 6
|
Ukoliko ste zainteresovani predlazem vam dekoraciju na potpuno nov nacin kao i unikatne ukrase vrlo atraktivne.Za ponosom isticem da se sve po prvi put pojavljuje i da sam sama kreirala,nabrojacu par stvar a za ostalo me kontaktirajte:Kristalno Drvo sa 20m kristala jako glamurozno,Wedding Guest Book knjiga gostiju sa biserima,Skoljka za burme zamena za jastuce,ukrasavanje mladenackog stola kristalnim girlandama,povoljna dekoracija kola cvetovima obima cak 1m....
Katarina(dizajner)
064/9505 255
:)
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 28. maj. 2010, 14:13
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
Katarinas Član
|
Evo slika kako izgledaju cvetni ukrasi obima cak 1m,zakaceni su tankim koncen za plafon pa gosti imaju utisak da cvetovi lebde...jako zanimljivo.
Inace koriste se bukvalno za sve:dekoraciju kola,zavesa,podijuma da se razbacaju po podu,za sto...popunjavaju prostor za razne zabave a boju vi odaberite.Prave se u tri razlicite velicine mali,srednji i veliki.
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 03. jun. 2010, 14:18
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
Katarinas Član
|
evo jos cvetnih ukrasa
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 24. jun. 2010, 12:49
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
Katarinas Član
|
Najnovije u ponudi za vencanje ili neku drugu svecanost stonjak od kristala.Zamislite sto sa kog visi preko 60m kristala.
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 27. jul. 2010, 15:59
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
Katarinas Član
|
Posto vidim da ima dosta zainteresovanih jer dobijam dosta poruka u poslednje vreme,evo jos slika kako to ja radim i kako dekoracija moze lepo da izgleda za manje novca.
Cvetni prsten za salvete.
Kompletna dekoracija mladenackog auta za manje od 1000 din.
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 29. jul. 2010, 12:45
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
Katarinas Član
|
Posto vidim da ima dosta zainteresovanih jer dobijam dosta poruka,pogledajte sajt www.kristalnovencanje.com gde ima vise slika i objasnjenja.Ukoliko vam se nesto svidi kontaktirajte me za vise detalja.
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica 1 od 1