|
Anketa "Zasto se danas vecina tinejdzera povlaci u sebe |
  |
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 01. jun. 2008, 13:04
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
ciki_92 Član
Registrovan: 01. jun. 2008. Poruke: 1
|
Hm, pravim anketu na pitanje "Zasto se danas vecina tinejdzera povlaci u sebe? I misle da ih niko ne razume?"
[/i]
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 01. jun. 2008, 16:20
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
AnnyNS Član
 Registrovan: 28. mar. 2008. Poruke: 858
|
Mozda zato sto vecinu ljudi boli q da razmisljaju o problemima koje neki imaju..? (sad zvucim ko emo ) mislim, najcesce kad imam problem ni ne mogu nekom da ga kazem a da dobijem iskren savet ili da mi neko pomogne, sve oko mene bas boli da slusaju moje probleme, pa ih najcesce resavam sama, jbg, al ne povlacim se bas u sebe, sta sad, ja treba da camim zato sto niko nece da pomogne? life goes on.. _________________ I'm lookin' at my watch
At all the time that's been stolen
When I was carrying you
It seems I've tripped and I've fallen...
Some may say I love to play
When the chance is there to take...
Let a good thing go to waste, a good thing go to waste...
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 02. jun. 2008, 16:31
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
micica-96 Urednica
 Registrovan: 07. maj. 2008. Poruke: 958 Lokacija: isp0d betmen0w0g 0grtacxa..xD
|
| Kod: | | Mozda zato sto vecinu ljudi boli q da razmisljaju o problemima koje neki imaju..? (sad zvucim ko emo ) mislim, najcesce kad imam problem ni ne mogu nekom da ga kazem a da dobijem iskren savet ili da mi neko pomogne, sve oko mene bas boli da slusaju moje probleme, pa ih najcesce resavam sama, jbg, al ne povlacim se bas u sebe, sta sad, ja treba da camim zato sto niko nece da pomogne? life goes on.. |
_________________ batman can kick superman's ass.. ...loooolz
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 03. jun. 2008, 12:07
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
qween Urednica
 Registrovan: 20. okt. 2007. Poruke: 506 Lokacija: Matrix
|
Pa postoje vise vrsti takvih tinejdzera.Npr.
Oni koji se povlace u sebe jer stvarno imaju neki ozbiljnije problem,to je opravdano
Oni koji kuliraju celu sredinu da bi bili face
Oni koje stvarnooo drma pubertet,
Oni kojima je to u krvi
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 03. jun. 2008, 13:22
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
AffinitY Urednica
 Registrovan: 15. feb. 2008. Poruke: 4610 Lokacija: Beograd
|
| qween : | Pa postoje vise vrsti takvih tinejdzera.Npr.
Oni koji se povlace u sebe jer stvarno imaju neki ozbiljnije problem,to je opravdano
Oni koji kuliraju celu sredinu da bi bili face
Oni koje stvarnooo drma pubertet,
Oni kojima je to u krvi |
_________________ Suddenly someone was there in the window
Looking outside at the sky that had never been blue
Ah, there's a world without you
I see the light
Living in a world without you...
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 19. jun. 2008, 21:54
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
Wanjitza 94 Urednica
 Registrovan: 31. mar. 2008. Poruke: 360
|
ja se retko zavlačim u sebe, ali ne umem drugačije da odreagujem, kada niko neće da me sasluša, počevši od roditelja sve do nastavnika i pedagoga koji me jure po školi i govore kako moram da počnem da učim i tralala bla bla truć truć.. ponekad je iskreno najbolje zatvoriti se privremeno dok ne smisliš šta ćeš i kako ćeš da uradiš sa svojim životom, znam da to nekima zvuči bolesno, ali... ne znam...
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 20. jun. 2008, 12:54
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
*sWeet_CaNdy* Član
 Registrovan: 31. dec. 2006. Poruke: 1846 Lokacija: Bijeljina
|
| Wanjitza 94 : | | ja se retko zavlačim u sebe, ali ne umem drugačije da odreagujem, kada niko neće da me sasluša, počevši od roditelja sve do nastavnika i pedagoga koji me jure po školi i govore kako moram da počnem da učim i tralala bla bla truć truć.. ponekad je iskreno najbolje zatvoriti se privremeno dok ne smisliš šta ćeš i kako ćeš da uradiš sa svojim životom, znam da to nekima zvuči bolesno, ali... ne znam... |
to se kaze, odrzati sa sobom roditeljski sastanak  _________________ *I'm baack! I hope I'll stay for good!!! *
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 20. jun. 2008, 14:54
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
Wanjitza 94 Urednica
|
| *sWeet_CaNdy* : | | Wanjitza 94 : | | ja se retko zavlačim u sebe, ali ne umem drugačije da odreagujem, kada niko neće da me sasluša, počevši od roditelja sve do nastavnika i pedagoga koji me jure po školi i govore kako moram da počnem da učim i tralala bla bla truć truć.. ponekad je iskreno najbolje zatvoriti se privremeno dok ne smisliš šta ćeš i kako ćeš da uradiš sa svojim životom, znam da to nekima zvuči bolesno, ali... ne znam... |
to se kaze, odrzati sa sobom roditeljski sastanak  |
nisam snala stručni izraz za to... hvala
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 20. jun. 2008, 14:59
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
*sWeet_CaNdy* Član
 Registrovan: 31. dec. 2006. Poruke: 1846 Lokacija: Bijeljina
|
| Wanjitza 94 : | | *sWeet_CaNdy* : | [
quote="Wanjitza 94"]ja se retko zavlačim u sebe, ali ne umem drugačije da odreagujem, kada niko neće da me sasluša, počevši od roditelja sve do nastavnika i pedagoga koji me jure po školi i govore kako moram da počnem da učim i tralala bla bla truć truć.. ponekad je iskreno najbolje zatvoriti se privremeno dok ne smisliš šta ćeš i kako ćeš da uradiš sa svojim životom, znam da to nekima zvuči bolesno, ali... ne znam... |
nisam snala stručni izraz za to... hvala [/quote]
mah, tako ja kazem, nije strucni naziv  _________________ *I'm baack! I hope I'll stay for good!!! *
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 20. jun. 2008, 15:00
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
Wanjitza 94 Urednica
|
| *sWeet_CaNdy* : | | Wanjitza 94 : | | *sWeet_CaNdy* : | [
quote="Wanjitza 94"]ja se retko zavlačim u sebe, ali ne umem drugačije da odreagujem, kada niko neće da me sasluša, počevši od roditelja sve do nastavnika i pedagoga koji me jure po školi i govore kako moram da počnem da učim i tralala bla bla truć truć.. ponekad je iskreno najbolje zatvoriti se privremeno dok ne smisliš šta ćeš i kako ćeš da uradiš sa svojim životom, znam da to nekima zvuči bolesno, ali... ne znam... |
nisam snala stručni izraz za to... hvala  |
mah, tako ja kazem, nije strucni naziv [/quote]
ali dobro zvuči
|
|
|
 |
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
Poslato: 07. jul. 2010, 19:04
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
Wutrinka Wutric Član
 Registrovan: 02. maj. 2010. Poruke: 47 Lokacija: Negotin
|
Poznajem dosta ljudi koji jednostavno imaju strah da isprichaju svoje probleme drugima,verovatno se plashe reakcije,ismevanja i tako te munje... Imala sam taj problem sa povlachenjem u sebe do skoro....Kad god bi mi se neshto desilo,loshe,dobro nebitno niko nije bio tu da me saslusha,pa sam kroz sve prolazila sama....Prvo se pochinje sa nekim malim ne tolko bitnim stvarima,prodjete lagano kroz njih,tako da ih jedostavno ni ne osetite,ali vremenom sve te natalozene male stvari naprave haos u glavi,jednostavno prsnesh a da ne znash ni razlog.... Verujte mi,shta god da se desi morate da podelite sa nekim,ili ako nemate sa kim jednostavno izbacite to iz sebe bilo kako,kazite tiho da vas niko ne chuje,recite zidu ili slichno....Pimislicete da sam luda,al jbg....Meni je sad do j,shta god da mi se desi ne moze da me povredi ili slichno....Uradila sam to samo par puta i mnogo ojachala...Za razliku od ljudi koji su uvek povucheni u sebe,jednostavno im je mozak preokupiran svim i svachim,previshe razmishljanja o svakakvim temama odjednom......Ovo pishem iz lichnog iskustva,i nadam se da ce neko da me poslusha ko ima takav problem......Samo trebash da izbacish to iz sebe i ne dozvolish da te bilo shta ****...... Prvih 2-3 puta je teshko,posle je sve mnogo bolje,verujte mi........  _________________ Don't let yourself get trapped in a misery of your own making. Your pain is self chosen....
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica 1 od 1