Moj Status

Dobrodošao na "100% Zabava" Forum!
Da bi učestvovao u diskusijama moraš se Registrovati. Ako si već registrovan Prijavi se. Sada je 06. sep. 2010, 10:44

Status Foruma

Na forumu imamo Tema: 2.623, Poruka: 129.396, Članova: 14.648
Možeš pogledati Aktivne Teme, pronaći druge Članove, Pretražiti forum, potražiti Pomoć ili kontaktirati Administratora.
Napiši novu temu   Odgovori na poruku

Anketa "Zasto se danas vecina tinejdzera povlaci u sebe

Pogledaj profil korisnika Pošalji Privatnu Poruku
Poslato: 01. jun. 2008, 13:04 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
ciki_92
Član

Registrovan: 01. jun. 2008.

Hm, pravim anketu na pitanje "Zasto se danas vecina tinejdzera povlaci u sebe? I misle da ih niko ne razume?"
pitanje zbunjen važno [/i]
Pogledaj profil korisnika Pošalji Privatnu Poruku MSN Messenger
Poslato: 01. jun. 2008, 16:20 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
AnnyNS
Član

Registrovan: 28. mar. 2008.

Mozda zato sto vecinu ljudi boli q da razmisljaju o problemima koje neki imaju..? (sad zvucim ko emo smeje se naglas ) mislim, najcesce kad imam problem ni ne mogu nekom da ga kazem a da dobijem iskren savet ili da mi neko pomogne, sve oko mene bas boli da slusaju moje probleme, pa ih najcesce resavam sama, jbg, al ne povlacim se bas u sebe, sta sad, ja treba da camim zato sto niko nece da pomogne? life goes on..
It seems I've tripped and I've fallen...
Some may say I love to play
When the chance is there to take...
Let a good thing go to waste, a good thing go to waste...
Poslato: 02. jun. 2008, 16:31 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
micica-96
Urednica

Registrovan: 07. maj. 2008.
Kod:
Mozda zato sto vecinu ljudi boli q da razmisljaju o problemima koje neki imaju..? (sad zvucim ko emo  ) mislim, najcesce kad imam problem ni ne mogu nekom da ga kazem a da dobijem iskren savet ili da mi neko pomogne, sve oko mene bas boli da slusaju moje probleme, pa ih najcesce resavam sama, jbg, al ne povlacim se bas u sebe, sta sad, ja treba da camim zato sto niko nece da pomogne? life goes on..

Poslato: 03. jun. 2008, 12:07 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
qween
Urednica

Registrovan: 20. okt. 2007.
Pa postoje vise vrsti takvih tinejdzera.Npr.

Oni koji se povlace u sebe jer stvarno imaju neki ozbiljnije problem,to je opravdano tužan

Oni koji kuliraju celu sredinu da bi bili face si lud?

Oni koje stvarnooo drma pubertet, neutralan

Oni kojima je to u krvi smeje se naglas
Poslato: 03. jun. 2008, 13:22 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
AffinitY
Urednica

Registrovan: 15. feb. 2008.
qween :
Pa postoje vise vrsti takvih tinejdzera.Npr.

Oni koji se povlace u sebe jer stvarno imaju neki ozbiljnije problem,to je opravdano tužan

Oni koji kuliraju celu sredinu da bi bili face si lud?

Oni koje stvarnooo drma pubertet, neutralan

Oni kojima je to u krvi smeje se naglas

I see the light
Living in a world without you...
Poslato: 19. jun. 2008, 21:54 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
Wanjitza 94
Urednica

Registrovan: 31. mar. 2008.

ja se retko zavlačim u sebe, ali ne umem drugačije da odreagujem, kada niko neće da me sasluša, počevši od roditelja sve do nastavnika i pedagoga koji me jure po školi i govore kako moram da počnem da učim i tralala bla bla truć truć.. ponekad je iskreno najbolje zatvoriti se privremeno dok ne smisliš šta ćeš i kako ćeš da uradiš sa svojim životom, znam da to nekima zvuči bolesno, ali... ne znam...
Pogledaj profil korisnika Pošalji Privatnu Poruku AIM adresa Yahoo Messenger MSN Messenger
Poslato: 20. jun. 2008, 12:54 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
*sWeet_CaNdy*
Član

Registrovan: 31. dec. 2006.
Wanjitza 94 :
ja se retko zavlačim u sebe, ali ne umem drugačije da odreagujem, kada niko neće da me sasluša, počevši od roditelja sve do nastavnika i pedagoga koji me jure po školi i govore kako moram da počnem da učim i tralala bla bla truć truć.. ponekad je iskreno najbolje zatvoriti se privremeno dok ne smisliš šta ćeš i kako ćeš da uradiš sa svojim životom, znam da to nekima zvuči bolesno, ali... ne znam...

pametnica to se kaze, odrzati sa sobom roditeljski sastanak smeje se naglas
Poslato: 20. jun. 2008, 14:54 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
Wanjitza 94
Urednica

*sWeet_CaNdy* :
Wanjitza 94 :

nisam snala stručni izraz za to... namiguje hvala pozdrav
Pogledaj profil korisnika Pošalji Privatnu Poruku AIM adresa Yahoo Messenger MSN Messenger
Poslato: 20. jun. 2008, 14:59 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
*sWeet_CaNdy*
Član

Registrovan: 31. dec. 2006.
Wanjitza 94 :
*sWeet_CaNdy* :
[
quote="Wanjitza 94"]ja se retko zavlačim u sebe, ali ne umem drugačije da odreagujem, kada niko neće da me sasluša, počevši od roditelja sve do nastavnika i pedagoga koji me jure po školi i govore kako moram da počnem da učim i tralala bla bla truć truć.. ponekad je iskreno najbolje zatvoriti se privremeno dok ne smisliš šta ćeš i kako ćeš da uradiš sa svojim životom, znam da to nekima zvuči bolesno, ali... ne znam...

nisam snala stručni izraz za to... namiguje hvala pozdrav[/quote]

mah, tako ja kazem, nije strucni naziv smeje se naglas veliki osmeh pozdrav
Poslato: 20. jun. 2008, 15:00 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
Wanjitza 94
Urednica

*sWeet_CaNdy* :
Wanjitza 94 :
*sWeet_CaNdy* :
[

quote="Wanjitza 94"]ja se retko zavlačim u sebe, ali ne umem drugačije da odreagujem, kada niko neće da me sasluša, počevši od roditelja sve do nastavnika i pedagoga koji me jure po školi i govore kako moram da počnem da učim i tralala bla bla truć truć.. ponekad je iskreno najbolje zatvoriti se privremeno dok ne smisliš šta ćeš i kako ćeš da uradiš sa svojim životom, znam da to nekima zvuči bolesno, ali... ne znam...

nisam snala stručni izraz za to... namiguje hvala pozdrav

mah, tako ja kazem, nije strucni naziv smeje se naglas veliki osmeh pozdrav[/quote]

ali dobro zvuči veliki osmeh
Poslato: 07. jul. 2010, 19:04 Odgovoriti sa citatom Nazad na vrh
Wutrinka Wutric
Član

Registrovan: 02. maj. 2010.
Poznajem dosta ljudi koji jednostavno imaju strah da isprichaju svoje probleme drugima,verovatno se plashe reakcije,ismevanja i tako te munje... Imala sam taj problem sa povlachenjem u sebe do skoro....Kad god bi mi se neshto desilo,loshe,dobro nebitno niko nije bio tu da me saslusha,pa sam kroz sve prolazila sama....Prvo se pochinje sa nekim malim ne tolko bitnim stvarima,prodjete lagano kroz njih,tako da ih jedostavno ni ne osetite,ali vremenom sve te natalozene male stvari naprave haos u glavi,jednostavno prsnesh a da ne znash ni razlog.... Verujte mi,shta god da se desi morate da podelite sa nekim,ili ako nemate sa kim jednostavno izbacite to iz sebe bilo kako,kazite tiho da vas niko ne chuje,recite zidu ili slichno....Pimislicete da sam luda,al jbg....Meni je sad do j,shta god da mi se desi ne moze da me povredi ili slichno....Uradila sam to samo par puta i mnogo ojachala...Za razliku od ljudi koji su uvek povucheni u sebe,jednostavno im je mozak preokupiran svim i svachim,previshe razmishljanja o svakakvim temama odjednom......Ovo pishem iz lichnog iskustva,i nadam se da ce neko da me poslusha ko ima takav problem......Samo trebash da izbacish to iz sebe i ne dozvolish da te bilo shta ****...... Prvih 2-3 puta je teshko,posle je sve mnogo bolje,verujte mi........ osmeh

Akcija

Stranica 1 od 1

Sva vremena su GMT + 1 sat
Ne možeš pisati nove teme u ovom forumu
Ne možeš odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možeš menjati svoje poruke u ovom forumu
Ne možeš brisati svoje poruke u ovom forumu
Ne možeš glasati u ovom forumu

100% Zabava: Sadržaj: Servisi: Sa foruma: Naši prijatelji:

Uslovi korišćenja
Zaštita privatnosti
Vicevi
Jeste li znali da...
Zanimljive vesti
Video klipovi
Smešni tekstovi
Lude ankete
Pošalji vic
Pošalji video klip
Sadržaj na email
Za webmastere
Ne mogu da smuvam devo...
Smallville
Prijateljstvo nakon lj...
Mamin sin
Zanimljivi sajtovi
YU Portal
Svet Plus
Vojvodina Cafe
Girls on wallpapers
Men on wallpapers

Copyright © 100% Zabava 2010. Sva prava zadržana.